La dolce vita & more maakt het niet alleen mogelijk om uw website of webshop te ontwikkelen maar wij verzorgen ook hosting voor uw website of webshop.

Hosting is een essentieel onderdeel van uw website, met behulp van de juiste inrichting en schaalbare oplossingen hoeft hosting niet een dure aangelegenheid te zijn voor uw website of webshop. Wij hebben meerdere jaren ervaring met het toepassen van een geschikt hosting architectuur. Ook als u een bestaande website heeft, is het verhuizen naar onze hosting geen enkel probleem.

De achterliggende services die wij gebruiken voor het hosten van uw website zijn Hostnet, en Microsoft Azure. Wij zetten een architectuur met deze services op en beheren deze. Dat houdt in dat updates, migraties, onderhoud voor u verzorgd worden. U heeft hier geen omkijken naar en wordt regelmatig op de hoogte gesteld van status, kosten en eventuele verbeteringen die doorgevoerd worden.

Om een idee te geven van de verschillende hosting mogelijkheden en prijzen zijn hieronder indicatief enkele voorbeelden getoond;

Marketingwebsite
€ 7 - € 15
Voor een website met 1 pagina
CMS Ghost of Wordpress
Inclusief onderhoud
(prijs per maand, ex BTW)
 
Bedrijfswebsite
€ 15 - € 22
Voor een professionele bedrijfwebsite met veel informatie
CMS Wordpress
Backups per week
Inclusief onderhoud
(prijs per maand, ex BTW)
Webshop
€ 30 - € 95
Voor een kleine tot middelgrote webshop
Magento CE Webshop
Backups per dagdeel
Inclusief onderhoud, SLA
(prijs per maand, ex BTW)

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!